Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Oana Moraru conferinta

Secretul copilului performant – 3 chei care deschid ușa succesului cu Oana Moraru

– 5 noiembrie 2016 la Mediaș

O conferință cu Oana Moraru pentru părinți și profesori despre ferestrele de oportunitate ale fiecărei vârste, despre cum apare învățarea durabilă, cum se formează motivațiile adevărate, direcția în viață și valoarea personală.
Vom afla împreună:
– Care sunt ferestrele de oportunitate pentru cele mai importante lecții în viață? De ce avem copii ”buni” și ”copii slabi” în clase? Cine e responsabil pentru decalajul de performanță?
– Ce anume contează la fiecare vârstă și care întârzieri sunt greu de recuperat în fața presiunilor școlare? Care este rolul familiei și care este responsabilitatea școlii?
– Cum se susține, de acasă, efortul școlar și care sunt motivațiile care-i fac pe copii să evolueze?
– Cum ajuți un copil în impas școlar? Cum îl susții pentru performanță?
– Ce contează, cu adevărat, pentru lumea de mâine? care sunt competențele-cheie ale omului de succes?

OANA MORARU este învățătoare și profesor de Limba română și engleză, absolventă a Liceului Pedagogic București și a Facultății de Litere Universitatea București. Are o experiență de 20 de ani în învățământul privat și a sprijinit zeci de școli și grădinițe în procesul de autorizare și acreditare, încă din anul 2000. A format și a consiliat echipe de educatori și profesori, a alcătuit oferte educaționale, programe alternative și sisteme de monitorizare a progresului școlar.

Participarea la această conferință se face pe bază de înscriere.