Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

14269750_10207700464535971_446448488_n

Conferință de auto-cunoaștere pentru părinți, viitori părinți și adulții care interacționează zi de zi cu copii

Considerat unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați psihoterapeuți relaționali din România, Gáspár György – va susține pe data de 26 noiembrie, la Sibiu, primul eveniment de parenting și dezvoltare personală. Conferința, “Copilul invizibil”, se bazează pe cele mai recente descoperiri științifice din domeniu psihologiei copilului și a familiei, și pe experiența psihoterapeutică a lui Gáspár de peste zece ani.
Evenimentul s-a bucurat până în prezent de un mare succes în diferite orașe ale țării, fiind bazat pe explicații ușor de înțeles și numeroase explicații științifice cu privire la motivele pentru care copiii și adulți, deopotrivă, se implică în anumite comportamente supărătoare și nepotrivite pentru relația părinte-copil.
Teoriile moderne din domeniul psihologiei ne spun că parentingul nu este despre stabilirea de reguli, impunerea de restricții sau modificarea comportamentelor copilului. Parentingul este despre relaționare, despre conectare, despre vindecarea rănilor emoționale ale adultului și pregătirea psihologică a acestuia pentru a însoți copilul în călătoria devenirii sale. Astfel, dacă dorim să fim părinți mai buni, avem nevoie să punem în centrul atenției relația sau mai exact maniera în care ne conectăm cu sine și cu copilul din fața noastră.
Nu este o conferință în care să se ofere strategii miraculoase la probleme de zi cu zi din relația părinte-copil, nu se vor elibera nici “rețete” comportamentale general valabile. Însă într-un cadrul sigur și relaxat, vom vorbi cald și prietenos despre inteligența parentală și importanța atașamentului, despre cultivarea conexiunii părinte-copil, despre dezvoltarea și funcționarea creierului uman, despre valoarea emoțiilor și despre revoluționarul concept de mindfulness sau starea de prezență conștientă.
Vă așteptăm cu mare drag, la conferința “Copilul invizibil”, pe toți cei care vă doriți mai multă armonie în viața de familie sau în mediul profesional și care ați înțeles că orice schimbare trainică și de durată pornește de la interior spre exterior.

Conferința va fi urmată de lansarea cărții Copilul invizibil” – volumul de debut al lui Gáspár György, apărut în 2016 la Curtea Veche Publishing.
Participarea se face pe baza de înscriere accesând  link-ul de aici.

 

Early bird

Ron100/ persoană
  • 160/cuplu
  • Aceste prețuri sunt valabile pentru înscrieri eveniment pană la data de 25 noiembrie 2016

Normal

Ron120/ persoană
  • Acest preț este valabil pentru intrarea la eveniment in ziua de 26 noiembrie 2016