Echipa mea 2018-01-02T17:53:49+00:00
 Andreea Marian
Andreea MarianManager proiect & Fondator
A fondat Grădinița Româno – Finlandeză din Medias, Parenting by Connection Instructor candidate, translator, dar înainte de toate mamă.
„”Mȃnă în Mȃnă cu Fericirea” este dincolo de nume o realitate pe care o putem trai zi de zi alaturi de cei dragi noua dacă invaţam cum să o facem”.
Luciana Stanciu
Luciana StanciuMarketing Manager
„Foarte puține organizații comunică despre motivele pentru care fac ceea ce fac. Acele lucruri care contează cu adevărat și pentru care nouă, ca și consumatori, ar trebui să ne pese.
Preocuparea mea constantă este ca aceste organizații, să înțeleagă și să comunice felul în care povestea lor rezonează cu cea a consumatorilor.
Cineva îmi spunea că, „atunci când unele situații par prea frumoase pentru a fi adevărate, este pentru că ele chiar sunt”.
Cam așa stau lucrurile și în cazul conceptului „Mână în Mână cu Fericirea” – prea bun și totuși adevărat”.
Dana Patru
Dana PatruEducatoare-Titulara
Dana este director educațional în cadrul Grădiniței Româno-Finlandeze din Mediaș. Dedicată meseriei pe care a îmbrățișat-o cum mult drag, este pasionată de tot ceea ce este legat de educația copiilor, autodezvoltare, relații interumane bazate pe dragoste și respect. În cadrul echipei Dana este cea care se ocupa de detaliile organizatorice ale evenimentelor noastre.
„Acum 5 ani când am început sa lucrez cu copiii, am descoperit ca în preajma lor sunt o persoana mult mai liniștită, mai buna. Îmi place sa descopăr și sa dezvolt tot mai mult aceasta latura a mea. În sufletul meu încă sunt un copil.”